Kleurtraining

Kleurcolleges en trainingen: het delen van kleurgeheimen.
Gedreven vanuit mijn enthousiasme voor kleur, draag ik graag mijn kennis uit over kleur en verzorg lezingen en trainingen aan zowel studenten, professionals die direct of indirect verantwoordelijk zijn voor het inrichten van omgevingen, maar ook aan mensen die hier minder mee bezig zijn. Want kleur spreekt iedereen aan, we hebben het niet voor niets over ‘sprekende kleuren’.

Belangrijke basis leerdoelen die hierin worden overgebracht zijn bewust leren kijken, verklaren, omgaan en beheersen van de kleurtaal dimensies. We kijken naar de wisselwerking tussen de kenmerken van kleur ‘kleurtoon, lichtheid en verzadiging’ en de behoeftes en emoties van mensen.

Zoekt u een lezing of training over de kleurgeheimen in het algemeen of specifiek met eventueel een verdieping binnen de zorg, onderwijs, de werkomgeving of anders, vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en wees welkom: telefonisch 06-51541593 of per mail leo@fasiani.nl


Aan de Vrije Universiteit Amsterdam gaf Fasiani samen met coach Maarten Vos lachcoachamsterdam.nl een interactieve presentatie training. De training was gericht op medewerkers/studenten uit diverse landen, die onderzoek doen naar kunstmatige intelligentie.

De titel van de presentatie was ‘Present knowledge and yourself as a piece of music’. De vraag was praktisch van aard: hoe kunnen de medewerkers/studenten zichzelf met hun PowerPoint presentaties zo sterk mogelijk presenteren.
Maarten Vos ging vooral in op de persoonlijke aspecten van het presenteren, terwijl Leo Faasen verschillende presentatievormen behandelde met gebruik van PowerPoint. Er werden veel inspirerende voorbeelden ingebracht om het creatieve proces op gang te krijgen.

Wie ben jij?
Een van de opdrachten van de presentatie training had het thema ‘wie ben jij met je studie’. Onder leiding van Leo Faasen werkten de deelnemers dit gegeven uit in een collage van tekst en beeld – zie tweede en derde foto. Maarten Vos liet hen vervolgens hiermee diverse communicatievormen en -technieken oefenen, in tweetallen en alleen voor de groep.