Kleurworkshops

Meer grip op kleur
Voor architecten en andere ontwerpers die meer grip willen krijgen op het toepassen van kleur en licht in hun ontwerpen.

Naast vorm, materialisatie en licht is kleur een belangrijke bouwsteen bij de projecten van architecten. Iedere architect weet hoe de vorm van zijn gebouw in elkaar zit en hoe daartoe te komen. Maar kleur is een heel ander verhaal. Op kleur hebben we doorgaans niet zo veel greep als op de vorm. In deze levendige en interactieve workshop wordt kleur gekoppeld aan vorm en de invloed van licht.

Wat leert u?
Met deze workshop krijgt u inzicht in de werking van kleur en de zintuiglijke aspecten in relatie tot onze omgeving. De workshop wordt ruimschoots begeleid met sprekende beelden en ondersteund met praktijkgerichte oefeningen vanuit kleurtaalbeheersing en kleurvormwerking. Na afloop kunt u kleur en vorm bewuster koppelen aan de functies van een ruimte. U leert een denkwijze die u praktisch kunt toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Voor wie?
Architecten en andere ontwerpers die meer grip willen krijgen op het toepassen van kleur en licht in hun ontwerpen.

Neem vrijblijvend contact op met  leo@fasiani.nl / 06 51541593

BNA Academie
In de hal van Materia een kleur speed dating en een lezing. Regelmatig verzorg ik workshops / lezingen op het gebied van kleur.